Verwater

1 vacature gevonden

Website
Nederlands

Bedrijfsinformatie

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen. Ontdek of jij één van de pijlers van ons bedrijf gaat zijn en daarmee bij kan dragen aan ons succes. Verwater biedt een hands-on cultuur en de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden carrièremogelijkheden in een internationale omgeving, binnen een groeiend bedrijf met een geschiedenis van meer dan 90 jaar!

Verwater is en wereldwijde aannemer voor industriële en petrochemische installaties, gespecialiseerd in tankonderhoud en tankbouw. Wij zijn experts in het vijzelen van tanks, civiele werken, leidingwerken, turnarounds, schilderwerken, E&I, E&A, panelenbouw en engineering. Verwater is opgericht in 1922 en kent een lange geschiedenis op het terrein van tankterminals en raffinaderijen. Vandaag de dag werken wereldwijd ongeveer 1.000 ervaren mensen voor Verwater, die samen een jaaromzet van circa € 150 mln genereren.


Vacatures

Werkvoorbereider Multidisciplinair Amsterdam/ Rotterdam

WERKVOORBEREIDER MULTIDISCIPLINAIR AMSTERDAM/ ROTTERDAM Veiligheid, Petrochemie, WTB, Technisch Verwater kent verschillende disciplines. Als een multidisciplinaire werkvoorbereider houd jij je met de verschillende discip ...
Plaatsingsdatum 27-05-2019
Standplaats Hoogvliet
Opleidingsniveau MBO / Beroepsse...
Uren 40